Kerteminde til Kolby Kås

Vesborg fyr

I dag var vejret overskyet og temperaturen ikke særlig høj ude på vandet. Vi afgik fra Kerteminde kl 09:30 med kurs mod Kolby Kås. Vi valgte at sejle Samsø vesten om, da vejrudsigten lovede nø – lig vind 9 m/s og med byger. De første 5 mil var i modvind med krapsø, herefter kunne vi hejse klyveren og mesanen. Vi kørte med 1000 o/min på motoren. Bunkers-forbruget var ca 7 ltr på de knap 25 sømil, som vi gennemførte på 5 timer. Næste stop er Ebeltoft som vi regner med at nå i morgen eftermiddag,

2 tanker om “Kerteminde til Kolby Kås

  1. Hej John Dejligt at læse om din foreløbige tur, håber du klarede problemet med stævnrørspakdåsen, fortsat god tur, og hvis jeg kan hjælpe skal du ikke tøve med at spørge, fortsat god tur. VH Knud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.