Kolby Kås til Ebeltoft

Morgenen i Kolby Kås startede med tyk tåge, så vi måtte vente indtil op ad formiddagen førend det var sikkert at stævne ud af havnen. På vej til Ebeltoft blev i prajet af et dansk orlogsfartøj, som bad os om at holde min afstand på 0,3 sømil. Stemmeføringen var meget autoritativ, så vi fulgte nstruksen ;-). Han kaldte os ved skibsnavn, så det viste at vores AIS system virkede. Vi havde også alle detaljer om krigsfartøjet på vores skærm. Vi kunne dog ikke se skibet visuelt, førend det var 0,5 sømil væk. Radaren kørte også full time så sikkerheden var tilgodeset. Vi ankom til Ebeltoft kl. 16:30 med solskin og lidt opfriskende vind. Vi anløb først skudehavnen hvor fregatten Jylland ligger, men den var for større skibe, så derfor vendte vi rundt og forsejlede til lystbådehavnen. Vandet var meget lavvandet, så da vi kun havde 1 m under kølen, slog vi lige et drej omkring en banke for lidt dybere vand.

Lidt “diset i Kolby Kås”
Havnefront i Ebeltoft lystbådehavn

En tanke om “Kolby Kås til Ebeltoft

  1. Hej John og Jette
    Hvor er det hyggeligt at følge jer, fortsat rigtig god tur
    Kh Jens og Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.