Imuiden

Det var rigtigt varmt i går da jeg sejlede fra Oudeschield til Ijmuiden.
Temperaturen har nok ligget omkring de 28 grader. Jeg havde en god medløbende strøm ud fra Texel på næsten 2.5 knob. Min fart rundede af og til 8.4 knob, hviket må siges at være tilfredsstillende :-). Desværre havde jeg pådraget mig et influenza-ligende onde, så efter afgang spurgte jeg mig selv om det var så smart at sejle. Nå men jeg kom frem ved 17 tiden, og var helt brugt op. I dag har jeg det meget bedre, men venter nok lige til i overmorgen med at sejle til Scheveningen, som ligger 25 mil nede af kysten.
På turen lykkedes de mig at blive standset af den hollandske kystvagt, som ville se både pas og papirer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.