Dunkerque/Boulonge

Dunkerque var nem at gå til, med rigelige besøgspladser. Dog var wifi næsten ikke eksisterende selv om der var betalt ekstra. Det gælder faktisk i de fleste marinaer, så jeg overvejer at indkøbe noget wifi forstærkerudstyr med en udendørs antenne. 

Da jeg afgik fra Dunkerque 05:45 fik jeg medstrøm en stor del af vejen helt op til 3 knob til tider., som er meget seværdig Det bevirkede at ankomsten til Boulonge var allerede kl. 14. Heldigt for lidt senere ankom en del både, og så blev der rift om pladserne. Her til morgen gik jeg mig en lille spadsertur rundt i byen som er meget seværdig. Den blev indtaget af Henry den VII i 1492 og senere solgt tilbage til franskmændene i 1550 for 400.000 crowns.

2 tanker om “Dunkerque/Boulonge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.