Zeebrugge

Er vel ankommet til Zeebrugge fra Scheveningen. Det var en sejlads på omkring 14 timer. Zeebrugge havn er enorm, og man kan let fare vild. Nå med lidt GPS så går det jo alligevel. Er ved at blive noget langhåret i bunden – altså skibet 😉 Det må jeg se at få gjort noget ved på et tidspunkt. Har brugt dagen in dag. til at udskifte en pære på forreste mastelys. Kunne lige nå med lejderen surret fast til masten. I morgen har jeg tænkt mig at sejle til Dunkerque, og det på vanddybder fra 5 til 10 m, for ikke at forlænge distancen unødigt. Vejrudsigten er god så der vil ikke være meget sø derude. Så nu er det at vi skal til at pudse vores franske verber af. Allez mes enfants!

Plaque/plakette til minde om Canadiernes landgang ved Zeebrugge i 1944

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.