Fra Rudkøbing til Kerteminde

Her er afgangskomiteen med tilhørende trutte formand Peter

Farvel trut i Rudkøbing

Onsdag morgen den 15. maj 2019 kort før afgang kl. 09:00 mødte et “trutte paty” op på ydermolen af finger A i skudehavnen Rudkøbing, for at ønske Jette Kristensen og jeg, god vind og held og lykke på rejsen til Kerteminde og videre. Set fra venstre det John, Peter og Bente, Jette som skal med om bord og Jens og Lene.

Bente var så gavmild at forære os en pose pakket med alskens rare sager såsom læsestof, hjemmelavet æble/ingefær chutney, hindbær marmelade og Boller som smager fantastisk. samt mange andre rare ting. Lene havde bland andet lavet en fantastisk kage som vi fik til formiddagskaffen i rum sø, samt rigtigt godt rugbrød og en færdigret, som vi har spist af i to dage:-) Peter gav os noget af sit gode humør så tak for det. Michael ankom med sit professionelle kameraudstyr og har sikkert taget nogle rigtigt gode billeder af båden under afgang. Også Max mødte op for at hilse farvel og lykke på rejsen.

John ved roret
John styrer ud fra Rudkøbing
Lenes fantastiske kage
Her nydes Lenes fantastiske kage
Her er Jette på kryds i hårdt vejr syd for Lohals
For fulde sejl syd ud for Lundeborg
Leger med hakkebrættet
Tid til at rebe storsejlet:-)
Ankomst Kerteminde
Ankomst Kerteminde
Amanda
Amanda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.