Løft af båd.

Har lige erfaret, at der en en mulighed for, at løfte Venus på land i Rudkøbing. Firmaet Solmer’s Marine og Maskinservice, er ved at etablere sig i Rudkøbing. De kan med hydraulisk rampe løfte 20 ton og 13 m bådlængde, en fuldrigget båd ud af vandet og placere på den på bukke. Jeg overvejer at benytte mig af denne service i stedet for, at sejle skibet til Bagenkop for ophaling på bedding. Jeg slipper for sejllads frem og tilbage, samt kørsel i bil. Langeland er måske en lille ø, men vejen fra Rudkøbing til Bagenkop og retur, forekommer lang på grund af den snoede vej, og alle de mindre byer som man skal igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.