Hvide Sande Esbjerg Rømø

Havde en fin sejlads til Esbjerg, men ved ankomst viste det sig, at lystbådehavnen var blevet flyttet til et nyt område. Desværre var porten til havnen lukket hele pinsen. En englænder og tre tyske både var indespærret indtil tirsdagen efter pinse. Der var ikke nogen omtale af dette i sejlerkredse, og selv den lokale havnekaptajn var ikke klar over at portene var lukkede. Havnen er først færdig i 2021, og der er endnu ikke opført toilet og vaske faciliteter udover en skurvogn. Vi lå ved en rusten ponton i yderbassinet, og jeg skal da lige love for at det blæste op, og en anden lokal båd fik slemme skrammer. Efter 3 dage var vinden løjet så meget af, at vi kunne sejle sydpå til Rømø. Her ankom vi ved lavvande med vindstød op til 18 m/s fra NØ. Vi fik fortøjet ved fiskerikajen, da pontonerne var for farlige at gå til. Jette afmønstrede i går den 13. juni, og hermed en stor tak til hende for at hjælpe med at få båden hertil. I dag den 14. juni har jeg været på en 20 km cykletur rundt i landskabet som er unikt og meget smukt. Lige nu mangler jeg en hånd til at navigere videre, men jeg må se, hvad der sker. Vinden er sydlig (imod) de næste dage, så jeg tager den med ro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.